Τοποθεσία > Πρόσβαση


Από Αθήνα
Οδικώς με Ι.Χ. αυτοκίνητο
Από το 110ο km της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Κάστρου, στρίβουμε αριστερά με κατεύθυνση τη Λιβαδειά. Ο δρόμος είναι φαρδύς χωρίς πολλές στροφές και αφού περάσουμε τον Περιφερειακό του Ορχομενού, φθάνουμε στη διασταύρωση όπου αριστερά ο δρόμος πηγαίνει για Λιβαδειά και δεξιά για Λαμία τον οποίο και ακολουθούμε.
Η επόμενη διασταύρωση είναι 28 km πριν την Αμφίκλεια, όπου ο δρόμος ευθεία πηγαίνει για Αταλάντη αλλά εμείς στρίβουμε αριστερά για Τιθόρεα - Αμφίκλεια - Παρνασσό. Η διαδρομή από Κηφισιά είναι 1 ώρα και 50 λεπτά.
Με συγκοινωνία ή με τραίνο
Υπάρχουν πολλά δρομολόγια προς και από την Αμφίκλεια. Αναλυτικές πληροφορίες θα πάρετε από το site www.ose.gr.
Στην περίπτωση που δεν έλθετε με δικό σας μεταφορικό μέσο, συνεργάτης μας θα σας παραλάβει από το σταθμό κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Από Θεσσαλονίκη
Η Αμφίκλεια απέχει από τη Λαμία 50 km. Στο 200ο km της Εθνικής Οδού από Λαμία προς Αθήνα στρίβετε δεξιά για 'Αμφισσα - Παρνασσό - Δελφούς. Μέσω Μπράλου και πριν τη Γραβιά φθάνεται στη διασταύρωση για Λιβαδειά. Στρίβετε αριστερά και μέσω Παλαιοχωρίου φθάνεται σε μια ακόμη διασταύρωση, όπου δεξιά ο δρόμος πηγαίνει για Πολύδροσο - Επτάλοφο και αριστερά για Αμφίκλεια. Η διαδρομή από Λαμία είναι 40 λεπτά.

 

 

Copyright © 2008 ΔΟΜΙΚΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ. All Rights Reserved. Created by Juliasweb.gr